Boxsprings met opslagruimte

Boxsprings met opslagruimte

Boxsprings met opslagruimte

Dit is echt handig! Een boxspring met ingebouwde opbergruimte. Want opbergruimte heb je nooit genoeg. Met deze boxspring slaapt u niet alleen heel lekker, u haalt er meteen een handige opbergplek mee in huis. Hiermee maakt u een einde aan rondslingerende spulletjes in de slaapkamer. Alles ziet er opgeruimd uit en u wordt nooit meer wakker in een rommelige kamer.

Opgeruimd wakker worden. Dat doet u met deze boxspring van MT Bedden. De boxspring met opbergruimte biedt het comfort en slaapgemak dat u van ons gewend bent, plus een bijzondere extra feature. Onder de matrassen bevindt zich namelijk een ruime opbergplek voor beddengoed, handdoeken en andere spullen die u niet elke dag nodig heeft. De matrassen kunt u eenvoudig omhoog bewegen om toegang te krijgen tot de opbergruimte. Het lichte scharniermechanisme duwt de matrassen omhoog zodat het u geen enkele moeite kost om dit te doen.

Uiteraard leveren we deze boxspring ook met verschillende matrassen. U slaapt dus altijd op een matras dat bij u past en waar u het lekkerst op slaapt. Dit kan een bijpassend boxspring matras zijn, maar ook een koudschuim matras, traagschuim matras of polyether matras behoren tot de mogelijkheden. Wilt u hier meer informatie en advies over? Laat het ons weten, we zijn u graag van dienst.

Weergegeven:
Sorteren op: