Pocket matrassen

Pocket matrassen

Het pocketveer matras is de moderne opvolger het het traditionele binnenveringsmatras (Bonell). Ze maken allebei gebruik van een metalen binnenwerk dat is opgebouwd uit een groot aantal veren. Het verschil is dat in een pocketmatras de veren individueel worden ingepakt in zakjes en dat ze verticaal in het matras worden geplaatst. Een binnenveringmatras maakt gebruik van platte staaldraad veren die horizontaal aan elkaar zijn verbonden.

Over het algemeen worden matrassen met pocketveren beter beoordeeld dan de binnenveringsmatrassen. Ze bieden een betere ondersteuning door het gebruik van ligzones  voor schouders en heupen en bieden een beter ligcomfort. Elk pocketvering matras van MT Bedden is voorzien van een toplaag gemaakt van polyether, koudschuim, traagschuim of gel.

·       Pocketvering matras met polyether toplaag. Dit matras is voorzien van een polyether toplaag. U profiteert hierdoor van een voordelig pocketvering matras.

·       Pocketvering matras met koudschuim toplaag. Biedt het voordeel van koel koudschuim en een hoog corrigerend vermogen.

·       Pocketvering matras met NASA traagschuim toplaag. De toplaag wordt zacht onder invloed van uw eigen lichaamswarmte en biedt een perfecte ondersteuning van uw lichaam.

·       Pocketvering matras met gel toplaag. Dit is een doorontwikkeling van Nasa traagschuim waar gelkorrels aan zijn toegevoegd.  Het materiaal is hierdoor minder temperatuurgevoelig en zorgt voor ene optimale ventilatie.

Bij MT Bedden heeft u de keuze uit alle soorten matrassen met pocketvering. Dankzij onze korte inkooplijnen kunnen wij de matrassen aanbieden voor de beste prijs! Bestel online of neem contact met ons op voor meer informatie.

Weergegeven:
Sorteren op:

VENTILATIE MATRAS POCKET SG 21 CM : 115kg

Beschrijving matras pocket SGAls u op zoek bent naar een goedkoop matras dan is polyether de beste k..

€ 149,99 Excl. BTW: € 123,96

COMFORT MATRAS POCKET HR-45 20 CM : 130kg

Beschrijving pocketmatras Comfort HR-45 / 20 cmDit matras biedt een fijne combinatie van pocketmatra..

€ 164,99 Excl. BTW: € 136,36

Super Matras Pocket Nasa 21 cm

Super pocketvering traagschuimmatras Nasa 21 cm Ook dit pocketvering matras met traagschuim toplaag ..

€ 199,99 Excl. BTW: € 165,28

Micro Pocket Matras Prestige Nasa 3D 22 CM : 130/150kg

Traagschuim matras met pocketvering Prestige Nasa 3DMaar liefst 4 centimeter traagschuim, een kern v..

€ 324,99 Excl. BTW: € 268,59