Polyether matrassen

Polyether matrassen

U wilt een goedkoop matras kopen dat toch goed is? Kies dan voor de polyether matrassen van MT Bedden. Polyether matrassen staan bekend als de goedkoopste matrassen, maar ze bieden daarnaast ook voldoende kwaliteit om lekker op te slapen!

 Polyether is in feite een soort schuimrubber. Het is zo doorontwikkeld door beddenfabrikanten dat ze er zeer duurzame en betaalbare matrassen van maken. Maar polyether matrassen zijn niet alleen goedkoop om te kopen, ze bieden ook een aantal belangrijke voordelen. Zo heeft dit type schuimrubber een anti-allergische werking. En dat is goed nieuws voor mensen die bijvoorbeeld allergisch zijn voor huisstofmijt en andere verontreinigingen in huis. Ook voelt een polyether matras altijd lekker warm aan. Dit komt door de gesloten celstructuur die warmte vasthoudt.

Een polyether matras is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een goedkoop en goed matras. Ze kopen deze matrassen voor zichzelf, maar ook een kinderkamer of logeerkamer is de ideale plek voor dit soort schuimmatras. Een polyether matras is vooral geschikt wanneer u op zoek bent naar een stevig matras dat warm ligt. De matrassen hebben geen onderhoud nodig en gaan lang mee!

Bij MT Bedden hebben we rechtstreeks contact met beddenfabrikanten. Hierdoor kunnen we de matrassen in alle maten leveren. 

Weergegeven:
Sorteren op:

Voordelig Matras Polyether sg / 14 cm : 60 t/m 85kg

Goedkoop matras polyether SG-25 / 14 cmU zoekt een goedkoop matras in de afmetingen 160 x 200 cm? Di..

€ 94,99 Excl. BTW: € 78,50

Voordelig Matras Polyether sg / 20 cm : 60kg t/m 90kg

Goedkoop matras polyether SG-25 / 20 cmDit is niet alleen een goedkoop matras dat u kunt bestellen i..

€ 119,99 Excl. BTW: € 99,17

VENTILATIE MATRAS POCKET SG 21 CM : 115kg

Beschrijving matras pocket SGAls u op zoek bent naar een goedkoop matras dan is polyether de beste k..

€ 149,99 Excl. BTW: € 123,96