MICRO POCKET MATRAS DE LUXE VISCO GEL 22CM

MICRO POCKET MATRAS DE LUXE VISCO GEL 22CM

Pocketvering gelmatras De Luxe Visco Gel


Visco Gel matrassen zijn de nieuwste revolutie op slaapgebied! Ze bieden de drukverlagende voordelen van traagschuim in combinatie met de verkoelende werking van gelparels die zijn verwerkt in het traagschuim. Deze 3 centimeter dikke gelfoam ventileert goed en werkt warmteregulerend. U heeft het in de winter dus nooit te koud en in de zomer nooit te warm als u op dit matras slaapt!

Ook dit traagschuimmatras heeft een kern van pocketvering met 500 veren per vierkante meter. Deze veren zijn allemaal individueel verpakt in hun eigen 'pocket' zodat ze los van elkaar hun werk doen. Onderverdeeld in 9 comfortzones ondersteunen zij uw lichaam op de juiste plaats zoals bij de schouders, heupen en knieën. De CoolTouch matrastijk is gemaakt van Nasa traagschuim. 

Een cooltouch matrashoes wordt zacht onder invloed van uw eigen lichaamswarmte. U zakt dus als het ware een beetje weg in de tijk, waaronder het matras voor extra stevigheid zorgt. Veel mensen ervaren een CoolTouch matrashoes als erg prettig. Bovendien is de tijk praktisch in gebruik: hij is afneembaar, kan gewassen worden en heeft een anti-allergische werking zodat huisstofmijt geen kans maakt!


Specificaties micro pocket matras de luxe visco gel


Kern

Micro pocket veren

Afdekking

Tweezijdig 3cm Traagschuim gelplaat

Hoogte

Ongeveer 22 cm

Tijk

Cooltouch

Tijk afritsbaar en afwasbaar

Ja

Anti-allergie

Ja

Anti-huisstofmijt

Ja

Vering

500 m/2 micro pocket veren

Zones

9 comfortzones

Soort
Soort Matras
Soort matras
Soort matras Gel
Vering
Vering Pocket

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gratis verzending


 

  • Model: micro-pocket-matras-de-luxe-visco-gel-22cm
  • Beschikbaarheid: 1-5 werkdagen
  • € 284,99
  • Excl. BTW: € 235,53

Beschikbare opties: