Modern Matras Koudschuim hr-45 / 20 cm : 115kg

NIEUW Modern Matras Koudschuim hr-45 / 20 cm : 115kg

Beschrijving koudschuim matras HR-45 / 20 cm


Bent u op zoek naar een extra comfortabel matras? Dit koudschuim matras is maar liefst 20cm dik zodat u slaapt als een koning (of koningin natuurlijk!). Ook dit matras biedt alle voordelen van koudschuim. Het gaat lang mee, biedt een fantastische ondersteuning en een optimale ventilatie. 

Koudschuim is een vrij stevig materiaal, kan grote gewichtsverschillen aan en is daarmee zeer geschikt voor zwaardere personen.De dikke, dubbeldoek tijk verhoogt daarnaast het slaapcomfort extra. Deze dubbeldoek tijk is afritsbaar en wasbaar en heeft tevens een anti-allergische werking. 

Met een HR densiteit van 45 weet u bovendien zeker dat het met de veerkracht wel goed zit. Een goede stelregel is dat alle koudschuim matrassen met een HR-waarde hoger dan 35 geschikt zijn voor een volwassen persoon. Koudschuim matrassen met een lagere HR-waarde zijn meer geschikt voor kinderbedden in verband met de lagere veerkracht. 

Dankzij onze nauwe banden met beddenfabrikanten kunnen we dit matras in maar liefst 25 verschillende maten leveren, van 70 x 190 cm tot 200 x 220 cm en alles daartussen!


Specificaties Koudschuim matras HR-45 / 20 cm


Kern

Koudschuim HR45

Afdekking

Geen

Hoogte

Ongeveer 20 cm

Tijk

Dubbeldoek

Tijk afritsbaar en afwasbaar

Ja

Anti-allergie

Ja

Anti-huisstofmijt

Ja

Vering

Geen

Zones

Geen

Soort
Soort Matras
Soort matras
Soort matras Koudschuim
Vering
Vering Geen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gratis verzending


 

  • Model: modern-matras-koudschuim-hr45-20cm
  • Beschikbaarheid: 1-5 werkdagen
  • € 159,99
  • Excl. BTW: € 132,22

Beschikbare opties: