Topper Matras hr45-7 cm

NIEUW Topper Matras hr45-7 cm

Beschrijving topper matras HR 7 cm


Dit koudschuim topmatras is leverbaar in een breedte vanaf 70 centimeter. Ideaal om op uw eigen matras te leggen, maar zeker ook in bijvoorbeeld een logeerkamer. En dankzij onze nauwe banden met beddenfabrikanten is het mogelijk om het topmatras tegen een kleine meerprijs in vrijwel alle maten te bestellen. Van 70 x 190 cm tot en met een king size maat van 180 x 220 cm.

Naast een lage prijs profiteert u met dit topmatras van alle voordelen die koudschuim te bieden heeft zoals een goede ventilatie en perfecte ondersteuning. De dubbeldoek tijk van 600 gr/m2 zuivere wol en katoen zorgt daarnaast voor een goede vochtopname, wat een belangrijke eigenschap is voor kwaliteitsmatrassen. Deze tijk is bovendien afritsbaar en wasbaar voor optimale hygiëne. Kortom, dit topper matras is een prima alternatief voor een nieuw matras. 

U legt de topper gewoon op uw oude matras en ervaart de voordelen van NASA koudschuim met een heerlijk dikke tijk van wol en katoen. De topper is 7 centimeter dik en dat maakt het matras licht een eenvoudig op te ruimen wanneer u het niet gebruikt. Opgerold neemt deze topper dan weinig ruimte in.


Specificaties topper matras HR 7 cm


Kern

Koudschuim

Afdekking

Geen

Hoogte

Ongeveer 7 cm

Tijk

Dubbeldoek

Tijk afritsbaar en afwasbaar

Ja

Anti-allergie

Ja

Anti-huisstofmijt

Ja

Vering

Geen

Zones

Geen

Soort
Soort Topper
Soort matras
Soort matras Koudschuim
Vering
Vering Geen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gratis verzending


 

  • Model: topper-matras-hr-7cm
  • Beschikbaarheid: 1-5 werkdagen
  • € 104,99
  • Excl. BTW: € 86,77

Beschikbare opties: